راهنمای مبتدیان برای کمپینگ

راهنمای مبتدیان برای کمپینگ

چه در کمپینگ مبتدی باشید و چه بسیار باتجربه، نکات زیر می‌تواند به شما کمک کند یک سفر کمپینگ عالی داشته باشید. اینها نکاتی است که احتمالا برای کمپینگان باتجربه آشناست، پس دریغ نکنید که نظرات خود را برای ما ارسال کنید تا بتوانیم این لیست را بهبود ببخشیم.

کمپینگ بهترین راه فرار از زندگی روزمره شماست و با کمی برنامه‌ریزی می‌توانید احساس اعتماد به نفس داشته باشید و بر فعالیت‌های سفر خود کنترل داشته باشید. چه بخواهید استراحت کنید یا با خانواده به یک فرار تفریحی هیجان انگیز بروید، می‌توانید آنچه را که به دنبال آن هستید در فضای باز عالی پیدا کنید.

اگر در کمپینگ تازه کار هستید، بهترین راه برای یادگیری این است که مستقیم به داخل آن بپرید و تلاش کنید. ممکن است در طول جاده با چند مشکل مواجه شوید، اما مهم است که به یاد داشته باشید که سفر کمپینگ شما به ندرت طبق برنامه پیش می‌رود. با اصول کمپینگ آشنا شوید و شروع به خاطره‌سازی از تجربیاتی کنید که به شما کمک می‌کند در کمپینگ بهتر شوید.

چگونه کمپینگ را شروع کنیم

استفاده از یک پناهگاه خوب برای کمپینگ ساده است و می‌تواند شما را خشک، گرم و ایمن نگه دارد. نحوه کمپ راحت و ایمن به نحوه اقامت شما بستگی دارد - در یک چادر یا یک مکان جایگزین. چادرها یک گزینه محبوب برای مبتدیان هستند زیرا قابل حمل و سازگار هستند.

شما می‌توانید چادرها را در اشکال و اندازه‌های مختلف با درجات مختلف محافظت در برابر آب و هوا و عایق پیدا کنید. برخی با در نظر گرفتن مسافران انفرادی طراحی شده‌اند، در حالی که برخی دیگر دارای اتاق‌های متعدد برای کل خانواده هستند. قبل از انتخاب چادر برای اولین سفر کمپینگ، موارد زیر را در نظر بگیرید:

  1. نیازهای شما: چادرها برای اکثر افراد کمپینگ برای مبتدیان مناسب هستند اما برای همه مناسب نیستند. افراد مسن یا کسانی که ممکن است در خوابیدن روی زمین مشکل داشته باشند باید به دنبال جایگزین‌های راحت تری باشند. علاوه بر این، برخی از چادرها ممکن است برای کودکان خردسال یا حیوانات خانگی پرخاشگر ایده‌آل نباشند.
  2. آب و هوا: چادرها تهویه هوا و گرمایش ندارند. برای کمپینگ در هوای گرم، می‌توانید چادر خود را در سایه باز کنید یا یک پنکه با باتری به همراه داشته باشید - اما برخی ترجیح می‌دهند به‌کلی از چادر زدن در گرما صرفنظر کنند. دمای سرد نیز می‌تواند به عنوان یک عامل بازدارنده باشد. در حالی که بخاری‌های چادری در دسترس هستند، نیاز به توجه جدی به دستورالعمل های ایمنی دارند و ممکن است برای همه محیط ها ایده‌آل نباشند.
  3. تجربه شما: اگر مطمئن نیستید که چگونه وارد کمپینگ شوید، یکی از بهترین مکان‌ها برای شروع این است که یاد بگیرید چگونه چادر بزنید و کمپینگ خود را ایجاد کنید. برخی از چادرها پیچیده‌تر از سایرین هستند و ممکن است به کمک یا آموزش قبلی نیاز داشته باشند. همیشه راهنمای استفاده از چادر خود را بخوانید و قبل از اینکه به جاده بروید، چند فیلم آموزشی را تماشا کنید.

نکاتی برای چادر زدن

باز کردن چادر بستگی به نوع چادر شما دارد، جایی که آن را باز می‌کنید و از چه نوع افزودنی‌ها و لوازم جانبی با آن استفاده می‌کنید.

اگر یک فرد مبتدی هستید، در اینجا چند نکته برای راه اندازی چادر آورده شده است:

  1. چادر خود را بشناسید: برای برپایی صحیح چادر، باید بدانید که دارای کدام نوع واحد هستید. چادرهای متداول شامل چادرهای گنبدی، قاب A، پاپ آپ و رج هستند، اگرچه انواع دیگری نیز موجود است. برای دستورالعمل های خاص، دفترچه راهنمای چادر خود را بررسی کنید.
  2. یک نقطه هموار انتخاب کنید: مکانی که چادر خود را برپا می‌کنید باید روی زمینی صاف، ترجیحا در نزدیکی سایه، دور از گودال‌های آتش و گل، صخره‌ها یا ریشه درختان باشد. از قرار گرفتن در مناطقی که ممکن است آب باران جمع شده و به داخل آن نفوذ کند، خودداری کنید.
  3. مراقب چوب‌های چادر باشید: اگر از چوب برای ایمن کردن چادر یا برزنت خود استفاده می‌کنید، در صورت امکان مقدار اضافی را بسته بندی کنید. مطمئن شوید که پایه‌ها را در عمق زمین فرو کنید و همیشه هنگام راه رفتن در نزدیکی آنها احتیاط کنید - آنها خطرات معروفی برای زمین خوردن هستند.
  4. همیشه از برزنت استفاده کنید: حتی زمانی که می‌دانید باران پیش‌بینی نشده است، می‌خواهید با نم نم باران اواخر شب غافلگیر نشوید. یک برزنت به عایق‌بندی چادر شما از عناصر کمک می‌کند. همچنین برای کمپینگ تابستانی مناسب است و از گرم شدن بیش از حد چادر شما جلوگیری می‌کند.
  5. انتخاب مناسب: برای راحتی بیشتر چادر خود، یک واحد با پنجره برای جریان هوا و نور طبیعی را انتخاب کنید. برای ایجاد محیط خواب ایده‌آل خود یک فن با باتری یا بخاری ایمن چادری به همراه داشته باشید. در صورت امکان، با استفاده از تختخواب، تشک بادی یا پد خواب، روی زمین بخوابید - این به شما کمک می‌کند گرم تر، خشک‌تر و کمتر با درد عضلانی از خواب بیدار شوید. هنگام خرید به دنبال چادرهای مقاوم در برابر آب باشید و برای محافظت بیشتر در برابر باران، یک برزنت بر روی سقف چادر خود آویزان کنید.

انتخاب مکان برای اولین سفر کمپینگ

یکی از مهم‌ترین نکاتی که برای اولین بار باید به خاطر بسپارید این است که چگونه مکان مناسب را انتخاب کنید. به عنوان فردی که هنوز در حال یادگیری اصول کمپینگ است، ایده خوبی است که در جایی نزدید محل اقامت خود چادر بزنید، جایی که هرگز از دستشویی های تمیز و امکانات دیگر دور نباشید.

در انتخاب مکان کمپینگ همیشه موارد زیر را در نظر بگیرید:

  1. اهداف شما: از خود بپرسید که چرا به این سفر کمپینگ می‌روید. آیا برای دیدن مکان‌های جدید یا بازدید از مکان‌های تاریخی است؟ برای غوطه‌ور شدن در فضای باز، یا گذراندن زمان باکیفیت با عزیزان در اطراف آتش؟ اهداف کمپینگ شما به شما کمک می‌کند بهترین مکان را انتخاب کنید.
  2. فصل: بهترین مکان را متناسب با فصل انتخاب کنید، با در نظر گرفتن بارندگی احتمالی، دما و اینکه کدام مکان‌ها زیباترین مناظر فصلی را علاوه بر سطح راحتی شما با اقلیم‌های مختلف ارائه می‌دهند.
  3. دسترسی به کمپینگ: اگر با کودکان خردسال سفر می‌کنید، برخی از مکان‌های کمپینگ - مانند مکان‌هایی که نیاز به سفرهای کوهنوردی دارند - ممکن است برای مبتدیان کمی چالش‌برانگیز باشد. مکانی را انتخاب کنید که برای هر یک از اعضای گروه شما قابل دسترسی باشد.

قبل از اقامت در یک کمپینگ، باید انتخاب کنید که آیا می‌خواهید سفر شما را از خانه دور کند یا ترجیح می‌دهید نزدیک بمانید.

مزایای نزدیک به خانه ماندن

بیش از نیمی از کمپ نشینان کمتر از 100 کیلومتر دورتر ازخانه های خود سفر می‌کنند. بسیاری از مردم رفت و آمد آسان و برنامه ریزی کمتری را که سفرهای نزدیک به خانه اجازه می‌دهد را ترجیح می‌دهند.

مزایای کمپینگ در نزدیکی خانه عبارتند از:

  1. در برخی موارد، اگر چیز مهمی را فراموش کرده‌اید، مانند ابزار آشپزی یا کیسه خواب، می‌توانید به خانه برگردید.
  2. مسافت‌های کوتاه تر برای کسانی که به دنبال سفرهای آسان و مبتدی هستند ایده‌آل است.
  3. مکان‌های نزدیک به خانه نیاز به برنامه‌ریزی کمتری برای سفر دارند که امکان انعطاف‌پذیری در زمان‌بندی را فراهم می‌کند.
  4. شما این شانس را دارید که منطقه اطراف خود را کاوش کنید و مقاصد مورد علاقه جدیدی پیدا کنید که به راحتی می‌توانید به آنها بازگردید.
  5. اگر شرایط اضطراری وجود داشته باشد، به احتمال زیاد کسی که می‌شناسید می‌تواند در صورت نیاز کمک کند.

مزایای کاوش در یک مکان جدید

بارزترین مزیت کمپینگ دور از خانه، دیدن و تجربه مکان‌های جدید است. مقاصد پرطرفدار عبارتند از جنگل‌ها، نقاط توریستی، شهرهایی با صحنه‌های فرهنگی پررونق و جشنواره‌های خانوادگی.

مزایای اضافی کاوش در مکان‌های دور در سفر کمپینگ عبارتند از:

  1. مکان‌های جدید به معنای تجربیات جدید، از جمله جاذبه‌های فرهنگی مختلف، غذاهای منطقه‌ای و انواع حیات وحش است.
  2. سفرهای جاده‌ای طولانی یا پروازهای هواپیما به شما امکان می‌دهد از مناظر مختلف در طول مسیر لذت ببرید.
  3. می‌توانید با افراد جدیدی از مناطق دیگر کشور آشنا شوید.
  4. سفر مسافت‌های دورتر به این معنی است که به راحتی می‌توانید تعطیلات طولانی را توجیه کنید.
  5. اگر قصد دارید در آینده به یک شهر جدید نقل مکان کنید، رفتن به آنجا برای کشف مناظر محلی راهی عالی برای تصمیم‌گیری در مورد اینکه آیا این مکان قطعا برای شماست یا خیر.

ملزومات کمپینگ برای مبتدیان

یک سفر کمپینگ موفق با دانستن اینکه چه چیزهایی باید همراه داشته باشید و چگونه از آن وسایل استفاده کنید شروع می‌شود. یک لیست بسته‌بندی از وسایل ضروری برای کمپینگ یک راه عالی برای مرتب نگه داشتن وسایل شما و اطمینان از اینکه هیچ چیز ضروری را فراموش نکرده اید است.

چه چیزی بیاوریم: برخی از وسایل ضروری کمپینگ برای مبتدیان عبارتند از:

وسایل خواب:

همه چیزهایی را که برای یک خواب راحت نیاز دارید همراه داشته باشید، از جمله لحاف، کیسه خواب، پد خواب، پتو، تشک بادی یا تخت‌های تاشو. از آنجایی که بدن شما با حالات جدید خواب سازگار می‌شود، این زمان ایده‌آلی برای امتحان بالش‌های جدید نیست، بنابراین بالش‌های مورد علاقه خود را از خانه همراه داشته باشید تا به بدن خود کمک کنید تا به راحتی تنظیم شوند. برخی از کمپینگ‌های جدید نیز ماسک‌های چشم یا دستگاه‌های نویز سفید را برای سریع‌تر به خواب رفتن مفید می‌دانند.

نوع مناسب کیسه خواب به هوای مرطوب یا خشک و حداکثر دمای پایین بستگی دارد. کیسه خواب‌های نازک معمولا فقط برای شرایط تابستانی مناسب هستند، در حالی که بقیه برای سطوح مختلف دماهای سرد طراحی شده‌اند. اگر بیرون در یخ و برف می‌مانید، مطمئنا می‌خواهید کیسه خواب مناسبی داشته باشید، بنابراین قبل از خرید، برچسب ها را بررسی کنید. برای کمپینگ زمستانی نیز ایده خوبی است که پتوهای بیشتری از آنچه ممکن است نیاز داشته باشید به همراه داشته باشید.

نیازهای کمپ

چراغ‌ پیشانی، چراغ قوه، فانوس‌ها و نورپردازی در فضای باز مانند مشعل یا چراغ‌های لوله‌ای LED، کمپینگ شما را به خوبی روشن می‌کند. شما همچنین به چند بسته هیزم تایید شده، یک کولر، یک دستگاه پخش کننده آب و کبریت، یک فندک و کپسول آتش نشانی نیاز خواهید داشت.

برای وسایلی که نیاز به باتری دارند، در صورتی که لامپ یا چراغ قوه شما از کار افتاد، مقداری وسایل اضافی همراه داشته باشید. یک شارژر قابل حمل یا پاوربانک برای تلفن یا سایر دستگاه‌ها نیز خوب است که در دست داشته باشید. اگر قرار است پذیرش در منطقه شما ضعیف باشد، ممکن است بخواهید روی یک توسعه دهنده Wi-Fi یا دستگاه مشابه سرمایه گذاری کنید تا متصل بمانید.

مبلمان و تزیینات

با صندلی‌های کمپینگ، رومیزی‌های پلاستیکی و گیره‌های رومیزی برای میز پیک نیک، شمع های ضد حشرات، میزهای کوچک، سازه های سایه بان و آلاچیق های بارانی قابل حمل، سبک و راحتی را به کمپینگ خود اضافه کنید.

اقلام ضروری

اقلام بهداشتی و لوازم بهداشتی، از جمله حوله، دستمال شستشو، صابون، شامپو، دمپایی برای راحتی، مسواک و خمیردندان با خود داشته باشید. همچنین ممکن است از راحتی یک روپوش نرم و دمپایی لذت ببرید.

وسایل شخصی

وسایل شخصی شامل کیف پول، پول نقد، کلید، و هر گونه وسیله‌ای که برای کمپ یا پیاده روی نیاز دارید.

تجهیزات ایمنی

با دافع حشرات، بطری آب، کرم ضد آفتاب، کیت کمک‌های اولیه و کپسول آتش نشانی قابل حمل ایمن بمانید. اگر قصد کاوش در یک منطقه جدید را دارید، یک راهنمای میدانی محلی نیز ممکن است مفید باشد.

لوازم آشپزخانه

لوازم ضروری آشپزخانه مانند ماهیتابه، انبر، کفگیر، رنده گریل برای پخت و پز در صورت تمایل، آبکش قهوه، ظروف را همراه داشته باشید. اطمینان حاصل کنید که همه قابلمه‌ها و تابه‌هایی که با خود می‌آورید برای استفاده در کمپ رتبه‌بندی شده‌اند و می‌توانند در برابر پخت و پز روی شعله باز یا هر طور که قصد دارید غذای خود را آماده کنید، مقاومت کنند.

لوازم حیوانات خانگی یا کودکان

اگر با حیوان خانگی یا کودک خود در کمپینگ هستید، باید وسایل او را نیز به همراه داشته باشید. برای حیوانات خانگی، بند، کاسه آب و غذا، اسباب بازی، جعبه کمک‌های اولیه حیوان خانگی، برچسب‌های شناسایی، ملافه و سوابق واکسیناسیون است. برای کودکان، ممکن است بسته به سن آنها، کالسکه، گهواره قابل حمل یا محل بازی، اسباب بازی، لوازم کمک‌های اولیه ویژه و غذای مناسب کودک نیاز داشته باشید.

چه چیزی بپوشیم

بسیاری از تصمیمات شما در مورد لباس بستگی به این دارد که کجا می‌روید، فصل و شرایط آب و هوایی و چه فعالیت‌هایی که قصد دارید در آن شرکت کنید:

  1. وسایل بارانی، از جمله چکمه، کت ضد آب و چتر.
  2. قطعات لایه بندی سبک، از جمله پیراهن های آستین بلند، تاپ های سبک وزن، زیرپوش ها و ژاکت ها.
  3. جوراب و لباس زیر اضافی.
  4. یک کلاه آفتابگیر، بسته به آب و هوا.
  5. کفش برای همه فعالیت‌ها، از جمله چکمه‌های پیاده روی و کفش‌های کتانی پیاده روی راحت برای گشت و گذار و تور.
  6. لباس های زمستانی، در صورت لزوم، شامل لایه‌های حرارتی، دستکش، روسری، کت عایق، جوراب‌های ضخیم و شلوار بلند.

برنامه ریزی غذا برای کمپینگ

ساده‌ترین راه برای صرفه‌جویی در زمان و ساده کردن آشپزی در کمپ این است که قبل از رفتن، برای وعده‌های غذایی خود برنامه‌ریزی کنید. این به شما کمک می‌کند به بودجه خود پایبند باشید و موارد را زودتر آماده کنید. همانطور که برنامه غذایی خود را برنامه‌ریزی می‌کنید، گزینه های غذاخوری در محل یا رستوران های محلی را که می‌خواهید در حین کاوش در خارج از منزل امتحان کنید، در نظر بگیرید.

کمپ آشپزی باید داشته باشد

صرف نظر از اینکه کدام دستور غذا را برای طبخ انتخاب می‌کنید، برخی از موارد ضروری آشپزی در اردو وجود دارد که همه افراد کمپینگ باید دم دست داشته باشند:

  1. ملزومات آشپزی: مواد اولیه آشپزی مانند مخلوط چاشنی‌ها، ادویه جات، ترشی جات، سبزی‌های خشک، روغن‌های پخت و پز، نمک و فلفل، چاشنی‌ها و سس ها به غذای شما طعم می‌دهند. اقلام ضروری خود را بر اساس برنامه غذایی خود انتخاب کنید. به عنوان مثال، اگر قصد دارید گوشت را کباب کنید، ممکن است بخواهید سس یا سس کباب به همراه داشته باشید.
  2. اقلام میان وعده: تنقلات فاسد نشدنی را انتخاب کنید که به خوبی در سفر دوام می‌آورند، مانند ذرت، تریل مخلوط، چیپس، چوب شور، غلات.
  3. مواد غذایی اصلی: پروتئین‌ها، نشاسته ها و کربوهیدرات‌ها به شما کمک می‌کنند سیر شده و انرژی داشته باشید. وعده های غذایی محبوب کمپینگ معمولا شامل سیب زمینی، تخم مرغ، گوشت کبابی، گوشت صبحانه، محصولات تازه، ساندویچ، کنسرو لوبیا و سوپ، و آب بطری، آبمیوه و نوشابه است.
نکاتی برای برنامه ریزی وعده های غذایی

برای برنامه‌ریزی آسان وعده‌های غذایی، از این نکات استفاده کنید:

  1. قبل از رفتن آماده شوید: برای صرفه‌جویی در فضا و زمان در کمپ، آنچه را که می‌توانید در خانه آماده کنید. محصولات تازه را برش دهید، هسته آن را بردارید و برخی از مواد املت را با هم مخلوط کنید تا یک صبحانه آسان بپزید.
  2. از ظروف نگهداری استفاده کنید: ظروف پلاستیکی نگه‌داری مواد غذایی و کیسه‌های زیپی برای نگه‌داری غذاهای از قبل آماده شده و ایمن نگه داشتن آنها در داخل کولر عالی هستند.
  3. مواد چند منظوره را انتخاب کنید: دستور العمل‌هایی را انتخاب کنید که از مواد مشابه استفاده می‌کنند - مانند سیب زمینی، یک سس خاص یا سبزیجات تازه - تا آماده سازی ساده باشد و فضای کمتری را در خنک کننده یا ظرف نگه‌داری غذا اشغال کنید.
  4. غذاهای اضافی و تنقلات را بگنجانید: احتمالاً فعال تر از حد معمول خواهید بود، به خصوص اگر در هر تفریحی در فضای باز شرکت کنید. برای میان وعده‌های پر انرژی و وعده‌های غذایی اضافی برنامه ریزی کنید تا انرژی خود را حفظ کنید.
عنوان نظر شما
متن نظر شما (اجباری)

نظرات کاربران

0 نظر